ASCENSORS I ELEVADORS A VILADECANS (Barcelona)

Cargando
Des de 1999 en Ascensors Milan, S.L. tenim una il·lusió, volem que els nostres clients se sentin feliços i és per ells que posem tot el nostre esforç i saber fer perquè el col·locar un elevador en un habitatge particular o comunitat es converteixi en un procés amable i satisfactori amb resultat final excel·lent.

Durant tota la nostra etapa hem fet treballs d'adequació en llocs insòlits on ningú ha sabut donar solució , és per això i molt més que ens considerem nº1.

Durant aquests anys en Ascensors Milà hem forjat un equip de professionals dedicats en cos i ànima a aquest sector, amb un compromís infinit que li atenen totes les inquietuds que puguin sorgir poniendole solució ràpida i còmoda a totes les seves necessitats.

En els nostres productes podrà trobar una àmplia gamma d'elevadors tant hidràulics convencionals, plataformes salva escala, com a elevadors pneumàtics.

Consulti'ns sense cap tipus de compromís i demani informació sobre els nostres Elevadors Pneumàtics PVE, un elevador futurista i innovador que revolucionarà, sense cap dubte, l'estètica de la seva llar.
 
+-
 

SERVEIS

Cargando
Botonera HOME

PRODUCTES

Descobreix tots els nostres productes
Botonera HOME

SERVEIS

Els serveis que oferim
Botonera HOME

CONTACTE

On estem i com contactar